"Тут не вручають повістки": у Києві відкрився Центр рекрутингу української армії

У центрі працюють цивільні рекрутери, які допомагають кандидатам вибрати вакансії, що відповідають їхньому цивільному досвіду.
"Тут не вручають повістки": у Києві відкрився Центр рекрутингу української армії
У Києві відкрився Центр рекрутингу української армії / mil.gov.ua

В Україні відкрили новий Центр рекрутингу української армії, розташований у Києві. Він став уже 18-м у країні та першим у столиці. Про це повідомила пресслужба Міністерства оборони.

Читайте також:

Зазначається, що перший у столиці центр рекрутингу розпочав роботу на проспекті Повітряних сил, 41, (ЦНАП Солом'янського району).

"Цей центр призначений для надання інформаційно-консультативних послуг громадянам, які виявили бажання долучитися до лав Збройних сил України. Тут не вручають повістки, а забезпечують можливість обрати відповідну посаду та військову частину", - розповів начальник КМВА Сергій Попко.

У центрі працюють чотири цивільні рекрутери, які допомагають кандидатам вибрати вакансії, що відповідають їхньому цивільному досвіду. На вибір пропонуються як бойові, так і тилові спеціальності: від стрільців та медиків до кухарів і операторів БПЛА.

Читайте також:

"Це вже вісімнадцятий центр, який ми відкрили в Україні... Незважаючи на те, що деякі центри працюють лише кілька тижнів, ми вже маємо оптимістичні результати: понад 2600 звернень та майже 400 осіб на різних етапах рекрутингу. Інтерес громадян до служби в армії зростає щодня", - додала заступниця міністра оборони Наталія Калмикова.

Раніше ми писали, що 2 квітня у Харкові відкрились ще два рекрутингові центри Сил оборони.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK